Comic OTD

Huge Software Sale

zaterdag, februari 10, 2007

Uit de krant van vandaag: "Xios Hogeschool Limburg kreeg als enige hogeschool een negatief rapport voor de opleidingen Communicatiemanagement en Journalistiek."
Hier het volledige artikel.

Misschien interessant in het licht van de vorige post. Dus spui die gal maar en vergeet je vooral niet kenbaar te maken ;)

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Was al benieuwd wie in onze 'community' er het eerste over zou berichten. And the winner is...!!

Says Dré

Jorre zei

Toch wel een deuk voor ons diploma vrees ik.
Benieuwd of ze een crisisplan hadden voor dit geval ;)

De arumenten van den direecteur zijn in ieder geval niet toereikend vind ik: ten eerste gold de hervorming naar de Bama-structuur voor iedere school en ten tweede hadden ze de opleiding communicatiebeheer niet moeten splitsen als ze daar niet volledig klaar voor waren.

Kim zei

Volgens mij een dikke deuk. Nog een extra reden om er nog een paar jaartjes bij te flatsen dus. En zo blijven we bezig...

Anoniem zei

Voor de geïnteresseerden. Het rapport valt te lezen (pdfformaat) via volgende link: http://www.vlhora.be/vlhora/kz/vis-accr/visitatierapporten/communicatiemanagement.htm

veel plezier!

Jorre zei

Vanaf p215 is het rapport van onze school te lezen.

Ik weet niet of ik ermee moet huilen of lachen...

Anyhow, als anonymous kan lezen zal hij/zij merken dat mijn buikgevoel over "het syteem" wordt bevestigd.

Zoals Timos zegt: als dit in een degelijke krant voldoende aandacht krijgt, kunnen wij met z'n allen achter de vuilkar gaan lopen. En we mogen dan nog blij zijn dat we niet op CC zitten!

Anoniem zei

Ze hebben wel zeker een crisisplan opgesteld. Vraag maar eens aan de mensen van het tweede jaar CC wat ze als feedback op dat rapport hebben gekregen.

Het komt er op neer dat Xios het slachtoffer aan het spelen is van een corrupte hogere hand. Er komt zelfs een tegenexpertise team. Ik hoop alleen dat ik vast benoemd ben ergens voordat ook dat rapport uit komt.

@ Jorre zijn buikgevoel: Ja ik kan lezen maar toch bedankt voor de bezorgdheid.
Ik ga het eens over een andere boeg gooien met u: Stel(puur hypothetisch) ge waart blijven zitten in het tweede jaar voor pak Duits en Wetgeving. Wat had je dan gedaan? Alleen Duits en Wetgeving geblokt dat jaar of ook de vakken van het derde er bij genomen om toch nog proberen te slagen mits tweede zit.

Groetjes Anoniempje

Ruth & Johan zei

And it goes on and on...Man man man...

Jorre zei

Jong, ik gooi het nimeer over nen andere boeg met u.

Als ge s wilt discussiëre, dan lade ma iets wete en dan spreke we wel s af int Hemelrijck ofzo.

Geen zin meer om tege ne Zorro te zevere.

Kim zei

Thx Bieke, daar was ik naar op zoek...